Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η Κοινωνική Κουζίνα ¨Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ¨ Δωρεάν Φαγητό για Όλους, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί από το Δεκέμβριο του 2011 έως κ σήμερα! Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσμουμε την Ασσύμετρη Κομπανία από το Βέλγιο για την οικονομική βοήθεια που μας προσέφερε, καθώς επίσης κ τον φωτορεπόρτερ Δημήτρη Μπούρα για τη δωρεά του εξοπλισμού και την ηθική του συμπαράσταση. Ακόμα ευχαριστούμε τη Συλλογική Κουζίνα EL CHEF για τη φιλοξενία κ την παραχώρηση του εξοπλισμού τους στην αρχή της δράσης μας και τη Στεφανία Μιζαρά για τη βοήθεια της πρώτες μέρες της δράσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμα στα παιδιά από την ' ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ', για τη συνεργασία που έχουμε τους τελευταίους 2 μήνες, η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη. Καθώς κ όλους όσους προσέφεραν στους συνανθρώπους μας, Τάρια, Χρήσστο, Καλλιόπη, Μαρία, Έλενα, Ντίνα κ όλους κ όλες εσάς που μας εμπιστευτήκατε κ δώσαμε τον αγώνα μας ενάντια στην πείνα κ όχι μόνο. 

Μοιράσαμε πάνω από 15.000 μερίδες φαγητού, ξοδέψαμε πάνω από 120 κιλά λάδι κ πάνω από όλα έφαγαν μαζί μας πάνω από 15.000 άνθρωποι, συνάνθρωποι, άνδρες, γυναίκες, ηλικιωμένοι, παιδιά.

Ευχαριστούμε κ όλους εσάς που μας τιμήσατε τρώγωντας μαζί μας... Σας ευχώμαστε Καλό Καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη για να συνεχίσουμε κ να μεγαλώσουμε αυτό που αρχίσαμε κάνοντας περισσότερα πράγματα για τους συνανθρώπους μας. Η δράση της κουζίνας συνεχίζεται κ τον Άυγουστο στα προσφυγικά της Λεωφ. Αλεξάνδρας από το στέκι των προσφυγικών. 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

2 σχόλια:

  1. Felicidades y muchas gracias por lo que estais haciendo, se necesitan personas como vosotros en estos tiempos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you, all together we can make great things. It' s time now for all the people to give only love to each other.

      Διαγραφή