Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ

Σάββατο 18/2/2012
12:00 
Πλατεία Κλαυθμώνος


ΚΟΠΙΑΣΤΕ
να στήσουμε το τσουκάλι μας, να φάμε και να γλεντήσουμε μαζί!


Ενάντια στη βαρβαρότητα της ύπαρξης χιλιάδων αστέγων, της απαγόρευσης κοινωνικών συσσιτίων και συλλογικών μαγειρεμάτων από πρωτοβουλίες πολιτών για λόγους ...υγιεινής (!), της αφαίρεσης των παγκακιών από πάρκα και πλατείες (τελευταίο θύμα η πλατεία Κλαυθμώνος) για να μην κοιμούνται οι άστεγοι, της σύλληψης και δίωξης αστέγων και αλληλέγγυων επειδή κατέφυγαν στο για μήνες άδειο καφενείο του Πνευματικού Κέντρου Αθηνών, ενάντια στη χουντικής σύλληψης σχεδιαζόμενη καταγραφή των αστέγων για να διευκολυνθεί η επιτήρηση κι ο έλεγχός τους, ενάντια στη βία της ανεργίας και της πείνας, στη βαρβαρότητα της ποινικοποίησης της φτώχειας



ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ 
την αλληλεγγύη ως προϋπόθεση της επιβίωσής μας, την κοινωνική αυτενέργεια και την αυτοοργάνωση ως το μόνο τρόπο για να μη μείνει κανείς μόνος /η, για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μια ζωή που να μας αξίζει.

ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ

την οριζόντια κοινωνική δικτύωση και έμπρακτα μοιραζόμαστε αγαθά και υποδομές. Ανασύροντας τη συλλογική πολιτιστική μας μνήμη συναντιόμαστε, τρώμε και γλεντάμε παρέα.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ELCHEF

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΡΩΝΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ NOSOTROS
ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΥ 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Πάρτυ Τσικνοπέμπτη 16-2-2012

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΣΙΚΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΑΔΟΥ 15 ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΡΑΣΙ, ΤΣΙΠΟΥΡΟ, ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΚΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ...ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΔΩΡΕΑΝ..


Eυχαριστούμε

Πέντε, έξι οικογένειες από Θεολόγο, Κλαδά και Κοκκινόραχη Λακωνίας συγκεντρώσανε περίπου 400 κιλά πορτοκάλια, ελιές και λάδι και θα διανεμηθούν από τον "άλλον άνθρωπο" σε ανθρώπους και οικογένειες που έχουν ανάγκη.