Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ



Κουραστηκα ρε παιδια να απαντω σε ανιποστατες και παραμυθενιες φημες. Ας το κανω αλλη μια φορα οχι γιατι νιωθω αναγκη απολογιας αλλα ετσι για να ακουσετε και οσοι δεν ακουσατε τα παραμυθενια ποσα που κυκλοφορουν αλλα για να σκασουν οι δηθεν αλληλεγγυοι που το παιζουν και αγωνιστες του δρομου. 
1) Δεν μου εδωσε η γνωστη εταιρεια 100.000 ευρω,ουτε το καναλι που εκανε την εκπομπη(εχω ιδη ανακοινωση για τις δωροεπιταγες των 50 ευρω στο συνολο 10.000 μονο για τροφιμα οι οποιες μοιραστηκαν σχεδον ολες...
2) Ουτε ο παρουσιαστης τραγουδιστης μου εδωσε χρηματα για το σπιτι και μαλιστα δεν εχω ξαναεπικοινωνησει μαζι του απο τοτε(καλοκαιρι του 2013) και φυσικα δεν εχει φερει ουτε το παραμικρο στο σπιτι αυτος οι οι συνεργατες του.

3) Η Ναταλια,ο Κωστας, ο Μανωλης ετσι απλα ενοικιασαν το σπιτι μονοι τους χωρις να εχουν δωσει σε μενα τα χρηματα και ειναι για 1+1+1 χρονο και μονο το ενοικιο και τιποτα αλλο.

4) Η κοινωνικη κουζινα ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΚΟ,ΟΥΤΕ ΑΣΤΙΚΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ φυσικα δεν πηραμε επιχωρηγηση 50.000 ουτε 300.000 ευρω απο διαφορα προγραμματα κρατικης ρεμουλας η δημοτικης.

5) Επειδη ειμαι τις αποψης οτι οταν θελεις να προσφερεις στον συναθρωπο σου το κανεις εθελοντικα και δεν το λες γιατι βγανει απο την ψυχη σου και επειδη το θελεις ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ και ΟΥΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ,οχι μονο απο αυτους αλλα και απο κανενα και οσοι με γνωριζουν ξερουν πολυ καλα οτι δεν ζηταω ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. 

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Φωτο απο 24-03 εως 30-03 ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ,ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΙΘΕΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ,ΘΗΣΕΙΟ,ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΛΟΥΦΗ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ)