Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Oλα ειναι αγωνας,γολγοθας,ανηφορα,σταυρωση,περιμενωντας την νικη στον αγωνα,περιμενωντας την κατηφορα μετα την ανηφορα,περιμενωντας την ανακουφηση και την ανασταση μετα τον γολγοθα και την σταυρωση,σε ολα αυτα που η ζωη ειναι μονο η αγαπη και η αλληλεγγυη φερνει την νικη,την ανακουφηση,την ανασταση ακομα και σε αυτους που μας χλευαζουν,ακομα και σε αυτους που για το δικο τους συμφερων μας καταπιεζουν ακομα και για τον ιδιο μας τον ευατο ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!



Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΗΜΕΡΑ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ 55 ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ Ε7 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ 7 ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.