Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 250 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 50 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ. ΣΤΟΝ  ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ,ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΛΛΗΝΗ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σαββατο 29 Οκτωβριου στο σπιτι του Αλλου Ανθρωπου, Πλαταιων 55 στον Κεραμεικο ερχοντε Οπτικοι μαζι με μηχανηματα μετρησης για να κανουν Δωρεαν μετρηση και Δωρεαν μοιρασμα γυαλιων σε 40 ανθρωπους.Αυτο θα γινετε μια φορα τον μηνα!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενας Γιατρος Αγγειοχειρουργος θα ειναι μαζι μας απο τον επομενο μηνα που ξεκιναει η νεα δραση της Κοινωνικης Κουζινας Ο Αλλος Ανθρωπος στα χωρια του νομου Ηλειας,μαζι με τους Γιατρους για Δωρεαν Υγεια για Ολους,ο οποιος θα κανει και τεστ Παπ σε ολες τις γυναικες των χωριων μαζι μας θα ειναι και ενας οδοντιατρος για παιδια ενας παθολογος ,ενας νοσηλευτης-τρια,ενας κοινωνικος λειτουργος και ενας ψυχολογος.Αυτο που μας καθυστερει ειναι να βρουμε ενα βανακι και να το μνετατρψουμε.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΚΟΥΑΡΝΤΑ,ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΩΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ









Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΦΩΤΟ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 9 ΟΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕ ΧΑΙΔΑΡΙ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΜΕΓΑΡΑ,ΑΙΓΑΛΕΩ,ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΕΡΜΟΥ,ΑΘΗΝΑΣ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ,ΟΗΣΕΙΟ